God Rådgivning til gro lamper

God Rådgivning til gro lamper

I al den tid jeg har groet, har jeg altid troet at det var bedst at dyrke i et drivhus. Da jeg tænkte det ville være bedst pga. det var mere naturligt. Men fordi den danske sommer aldrig er lige så pålidelig som den ville være som, hvis man boet nede syd på.

Så mine planter har altid været ret mærkelige og jeg har ikke formået at kunne få nogle gode høste på dem. Så de første par gange hvor jeg høstet har det altid været ret dårligt. Så jeg har altid undret mig over hvad jeg gjorde forkert. Eller om det bare var fordi jeg boede det forkerte sted på globussen.

Det her er gode gro lamper

Men efter en masse YouTube videoer og en hel del diskussioner med venner der også gror, så blev jeg overtalt til at begynde på at bruge kunstigt lys til mine planter. Så jeg taget min røv ned til den lokale growshop, og her fortalte jeg så om mit gamle grow og hvad jeg godt kunne tænke mig i forhold til mit nye grow, hvor jeg ville bruge gro lamper i stedet.

De anbefalede så at jeg eventuelt købte et telt eller byggede et selv, også eventuelt købte en LED lampe eller en HPS lampe. Vi fik så sludret lidt omkring hvad der ville være bedst i min situation. Vi kom til konklusionen at det nok ville være bedst for mig at købe en HPS lampe. Også bare et lille telt. 

En af de bedste pull over trøjer der er i dag  – læs med her!

Det bedste der findes i verden

Jeg havde på daværende tidspunkt ikke så mange penge, så jeg valgte at bygge mit eget lille telt. Jeg tog hjem herre glad, og begyndte at se en masse videoer om ”gør det selv”, fandt så denne her fantastiske video på YouTube fra en growshop i Århus, hvor de så viser fra punkt til punkt hvordan man så byggede sådan et gør det selv telt. 

Efter en måneds tid fik jeg så endelige det hele op at køre. Perfekt, det virkede bare superfint, ingen problemer eller noget. Syntes faktisk det var meget nemmer at gro i et telt end i mit sølle drivhus. Jeg var endelig nået til min første høst, og min planter var så flotte.