Min klareste anbefaling af – GHE FLORA SERIES

Min klareste anbefaling af – GHE FLORA SERIES

Den originale 3-dels avancerede næring til hydroponic, coco og jord. Denne 3 parts gødning fra GHE Flora Series giver den bedst mulige balance mellem koncentration og fleksibilitet. 

Med GHE Flora kan du gro fra start til slut med bare tre flasker!

Næringsstoffer i Flora-serien giver dig mulighed for perfekt at matche de ændrede behov fra dine planter ved at variere blandingen. Når din vækst skrider frem: mere FloraGro under vækst, og mere FloraBloom til blomstring og frugtning: enkel og utroligt effektiv.

Min klareste anbefaling af – GHE FLORA SERIES

Mange næringsstoffer hævder at inkludere alt, hvad din plante har brug for til sund vækst, men i modsætning til de fleste konkurrenter inkluderer GHE Flora-serien ikke kun de primære og sekundære næringsstoffer, der er nødvendige til basisk plantenæring, men også et komplet sortiment af mikro- og undermikronæringsstoffer – og GHE chelerer ethvert muligt element for forbedret optagelse og stabilitet. Derfor leverer Flora-serien så imponerende og pålidelige resultater på specialmarkeder, hvor forbedret smag, aroma, styrke og essentiel olieproduktion er afgørende.

Flora-serien fås med hårde eller bløde vandformuleringer (FloraMicro) for at sikre, at kalkniveauer i din næringsopløsning forbliver optimale, hvilket forhindrer de lockout også kaldet mangelproblemer, som universelle næringsstoffer kan provokere.

FloraMicro er tilgængelig til hårdt eller blødt vandkomposition og er grundlaget for ”byggesten” -systemet, der leverer mikro- og undermikro-næringsstoffer og nogle komplementære makroernæringsstoffer. Brug FloraMicro som instrueret hele vejen gennem vækst og blomstring

FloraGro Stimulerer strukturel og vegetativ vækst, bygger stærke rødder og giver størstedelen af ​​nitrogen, kalium og sekundære mineraler i Flora-serien. Brug højere niveauer i vækst og lavere niveauer i blomstring.

FloraBloom Tilvejebringer de former for fosfor og kalium, som dine planter har brug for at øge roddannelse og helbred under vækst, og hjælpe med at opfylde deres genetiske potentiale maksimalt under blomstring og frugtning. Brug lavere niveauer i vækst og højere niveauer i blomstring.

Sådan bruges GHE Flora Series:

  • Ryst godt inden hver brug: GHE Flora Series-næringsstoffer er meget koncentrerede – se hovedflora-seriens gødningsprogram for detaljer.
  • Tilsæt hver del til vand separat, bland godt, og skyl måleudstyr mellem dele og efter brug.
  • For at sikre de bedste resultater i dit område er Flora Series tilgængelig i både hårdt vand og blødt vand: (mere end 70 mg / l calcium, brug FloraMicro hård vandformulering, med mindre (eller hvis du bruger omvendt osmose, brug FloraMicro blødt vand).