Universal rengøringsmiddel – redder dagen endnu engang

Universal rengøringsmiddel – redder dagen endnu engang

Her er en kort introduktion til hvordan min lørdag forløb. Jeg vågnede lige omkring klokken 10, med de ondeste tømmermænd. Det tog mig 5 minutter lige at huske hvad der egentligt skete igår. Pludseligt slog det mig. Vi havde holdt fest igår i mine forældres hus, som jeg stadig var i, uden at de vidste det. Jeg vidste at de ‘læs:mine forældre’ ville være hjemme omkring middag. Derfor fik jeg da også umenneskeligt travlt med at få vækket folk og smidt dem ud.

Universal rengøringsmiddel klarede badeværelset

Da jeg havde fået alle smidt ud, startede jeg på badeværelset. Der var selvfølgeligt nogen som havde kastet op ud over det hele. Jeg startede med varmt vand og en moppe, og fik ordnet alt opkasten. Derefter gik jeg igang med en klud og noget universal rengøringsmiddel som hurtigt fik bugt med badeværelset. Efter sådan en omgang universal rengøringsmiddel så badeværelset næsten nyt ud. Det værste ved badeværelset var alle de drinks som var spildt omkring vasken. Der skulle udover en stærk blanding universal rengøringsmiddel, skulle der en stor portion knofedt til.

I forbindelse med at jeg ordnede badeværelset, skiftede jeg også papirhåndklæderne ud. Læs mere om papirhåndklæder her.

Køkkenet kunne også klares med universal rengøringsmiddel

Efter badeværelset måtte jeg igang i køkkenet. Igen kunne jeg heldigvis fortsætte sammen med min trofaste makker, universal rengøringsmiddel. Der var åbenbart nogen som syntes at det havde været sjovt at kaste op, ind i ovnen… så det tog lige en god halv time. Heldigvis var det ikke kommet ind til blæseren, for så havde det været en umulig opgave at komme igennem. Efter ovnen skulle jeg lige køre alle bordpladerne igennem. Der var spildt drinks overalt, og ligesom med gulvet fik det hele en ordenlig omgang med universal rengøringsmiddel.

Samtidigt med at jeg ordnede køkkenet, tog min kammerat Simon heldigvis stuen. Uden Simon havde jeg ikke nået hele huset, så skud ud til ham, og universal rengøringsmiddel.
Vi kunne selvfølgeligt ikke holde det hemmeligt for mine forældre at der havde været fest. Mest på grund af lugten. Men vi  fik gjort rent inden at de kom hjem, så jeg vil kalde det for halv skade.
Jeg fandt så senere ud af at der var nogen som havde kastet op i hele haven, så jeg slap ikke helt for en skideballe. Det var mest et problem fordi at hunden var begyndt at spise af det.